сряда, 30 август 2023 г.

Скритите тайни за починалата учителка в Приморско, замесена ли е полицията?

Никой не си почива в колата на температура от 40 градуса на сянка, ако е дошъл на море от друг град и се е регистрирал в хотел.

Вътре в автомобила жегата е поне 50 градуса. Това ясно показва, че някой е помогнал на учителката да почине. Адриана Стойнова беше намерена мъртва на задната седалка на личния си автомобил, като е била по бански. 

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Секс оргия стои в основата на съртта на красивата учителка в Приморско? 

Защо е решила да си почива на задната седалка при затворени врати в пълна жега, а не на Северния плаж в Приморско, където е била? Остава мистерия, защо не се е излежавала на плажната ивица или до климатика в хотелската си стая. 

Има и още една загадка при положение, че телефонът й е бил в колата, можеха да я намерят за минута. Само трябваше да се логнат в нейния акаунт в Гугъл и да видят координатите на телефона й, но това не е било направено. 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Какво се е случило с мъртвата учителка намерена край Приморско?

Намерената мъртва учителка била на дискотека

След сигналът на майка полицията е започнала да търси нея и колата и в друг град, като през цялото време телефонът и давал свободно. Полицията е звъняла, близките също са звънели. Чак като се изтощила батерията на телефона и е спрял да работи някакви случайни охранители са я видели починала в колата и са извикали полицията.

Остава в тайна, защо полицията не се е свързала веднага с мобилния оператор на момичето, за да установят с точност до няколко десетки метра (според това колко мобилни базови станции има в района) къде се намира телефона на изчезналото момиче.

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

32 коментара:

  1. Закона не дава право на полицията да търси изчезнал по мобилния му телефон, защото не е тежко престъпление.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не е вярно това. Веднага са могли да го проследят. Няма леко, няма тежко престъпление.

      Изтриване
    2. Истинска журналистикав в България няма! Има " надупена", слугинска такава!

      Изтриване
    3. Аиде де. Те си го правят винаги и законно и незаконно

      Изтриване
    4. Ако за теб убийството е леко престъпление....

      Изтриване
    5. (Вярно е, преди години аз съм претърпял от подобни политики на мобилен оператор. Отказаха на полицията да посочат къде се намира телефонът, и като резултат ситуацията стана идентична на сегашната.

      Изтриване
  2. Със сигурност е намесено второ ако ли не трето лице. Възползвали са се от ситуацията, че е била пияна. Аз не вярвам, че жената сама е починала. Трябва да се разследва докрай случая. Да проверят хората от луна парка чу се коментар че е замесен човек от луна парка в Приморско.

    ОтговорИзтриване
  3. Гаранция давам, че в упоена и хвърлена в колата. Колкото и да е пияна, няма да си легне в колата, не ни правете на шушумиги. Явно прикриват някой. И тоя някой, е облечен със "власт" и никога няма да кажат кой е!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На същото мнение съм

      Изтриване
    2. Точно така мисля и аз!

      Изтриване
    3. Точно,така,,След секс оргия са,и направили нещо и са е захвърлили в колата

      Изтриване
    4. Жалко за хубавото момиче,МВР,вземете се в ръце-колко пагубни живота?

      Изтриване
  4. Ако НЯКОЙ смята, че имаме : - ДЪРЖАВА - ЖЕСТОКО СЕ ЗАБЛУЖДАВА. жалко, но - ФАКТ.......

    ОтговорИзтриване
  5. Защо да седне на задната седалка.Работа на познат човек.

    ОтговорИзтриване
  6. Не може 4 дена да е била в колата на обществено място ,разложена и да не се усети миризмата .В .А и хората ще усетят най лошият случай скитащите кучета ще се завъртят около колата!?!

    ОтговорИзтриване
  7. Никъде не беше обявено след аутопсията правила ли е секс през последните 24 часа докато е била жива?! По нейно желание ли е било?! Това дори и при тръгнал да се разлага труп е елементарно да се установи!!! Друг биологичен материал?! Нещо се прикрива и ако близките ме натиснат, корумпираната полиция и разследване нищо няма да "открият"!

    ОтговорИзтриване
  8. Просто е, фалшив алкохол, получава алкохолно натравяне,заспиваш и чао

    ОтговорИзтриване
  9. Според мен, пиинала си е на плажа, в този участък на плажа има няколко заведения. За да не рискува да и вземат колата, е легнала да дремне, станало и е лошо при 40-50 градуса в колата и се е опекла.
    Версията за секс оргии, според мен е фантазия!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Може да фалшив алкохол във голямо количество се получава натравяне.

      Изтриване
    2. Най вече голямо количество

      Изтриване
    3. Най вероятно записите от целия град са се изтрили.

      Изтриване
  10. През нощта е 20 градуса ако нямаш яке е студено.

    ОтговорИзтриване
  11. Процедурата е много тромава.Знам от опит.

    ОтговорИзтриване
  12. Красавиците не тръгват сами на море, обикновено се уговарят със семейни мъже, които пък се командироват на същото място в същото време. Проблем няма, освен в случаите, когато предприемат тактика на изнудване, тогава ги намират по бански на задната седалка. Мъжете с власт и финансови средства се възползват от красиви, самотни и наивни дами, като нямат скрупули при вариант за дескридитиране.

    ОтговорИзтриване
  13. Преди години на един от плажовете на Приморско ми беше разбита ключалката на колата и ми беше откраднато всичко заедно с документите. Бяхме си изкарали почивката и правехме последен плаж.
    Повиках полицията. Дойдоха двама, като единият беше полицая, който трябваше да вземе отпечатъци. На въпроса защо не почва той каза, че нямало да излезнат качествени, тъй като колата била излезнала на слънце, а тя беше под дървета на доста сериозна сянка!
    В случая се оформят два варианта, единият е неработливост/мързел и другият е свързаност с престъпноста от страна на полицията. На това мнение са повечето хора , с които съм говорил!

    ОтговорИзтриване
  14. Защото трябва да има кадърни служители с интелектуални способности и желание за работа.

    ОтговорИзтриване
  15. Защо по телевизията не казаха за този случай се питам

    ОтговорИзтриване
  16. Преди да дойде полицията аз минах с семейство ми покрай колата и никой нямаше вътре в нея най вероятно е била в багажника на колата си имаше хора които светеха вътре щото имаше силна миризма на умрял труп,аз помислих че нещо куче или котка е забравено на връщане полицията не ни пусна от там но съм сигурен в купето нямаше никой даже пред нейната кола имаше един бял стар бус Мерцедес това мога да кажа има нещо което крият от хората

    ОтговорИзтриване
  17. От самото начало се натъртва, че тялото било "силно разложено", колкото и да е горещо след 3 денонощия могат да се установят много неща. Определено се прикрива някой.

    ОтговорИзтриване