понеделник, 24 март 2014 г.

Ръст на руски туристи очакват в Приморско

За поредна година община Приморско участва в международното туристическо изложение Mitt, което се проведе в Москва.  Перлата на южното Черноморие представи предимствата си като атрактивна дестинация.

Акцент в презентирането на морската община на изложението бе нов каталог на руски език. В него са описани забележителности, фестивали, събития, плажове, хотели, къщи за гости, както и местни туристически и транспортни фирми.  Атрактивната визия на щанда на община Приморско и изобилието на рекламни материали, показващи големите пясъчни плажове, красотите на Странджа планина, Тракийското светилище Беглик Таш и много други интересни места предизвикаха голям интерес у домакините на изложението.

Освен от Москва, интерес към Приморско проявиха туристически фирми от Беларус, Армения, Казахстан, Алтайски край и Архангелск. От морската община бяха привлечени и  представители от Египет. Индивидуални посетители се интересуваха от възможностите да закупят почивка директно от български туроператори.

Mitt е най-големият форум за туризъм в Русия и е един от петте водещи в световен мащаб.  Всяка година в него взимат участие над 3000 изложители от 198 страни.
Проявеният интерес към Приморско като атрактивна туристическа дестинация дава основание тази година ръстът на руските туристи в морската община да се повиши.

Няма коментари:

Публикуване на коментар