събота, 11 юли 2015 г.

Бойко Борисов в Приморско

Заедно с министъра на земеделието Десислава Танева, на околната среда и водите Ивелина Василева и с депутатите от ГЕРБ-Бургас, открихме новоизградения северен подход към морския плаж "Северен централен" в гр. Приморско, област Бургас.

Проектът е финансиран по Оперативна програма за развитие на сектор "Рибарство" 2007-2013 г. и е на стойност близо 600 хил. лв. В рамките на проекта са изградени озеленени зони за отдих и преминаване, които да създадат допълнителни условия за почивка на жителите на Приморско и туристите, посещаващи курортното градче. По Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. в Приморско са реконструирани и централната градска част, и Морската градина.

Обновен е напълно централният площад, обособени са близо 70 места за паркиране и са засадени много цветя и зеленина. В Морската градина са създадени зони за отдих и игри, атракциони, водоскоци, нови зелени площи и ново осветление. Стойността на целия изпълнен проект е близо 1,3 млн. лв. Пред жителите и гостите на Приморско обявих, че от Политическа Партия ГЕРБ издигаме сегашния кмет д-р Димитър Германов за следващ мандат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар