събота, 21 януари 2017 г.

Борисов: 22,27 млн. лв. ще бъдат инвестирани в пречиствателна станция за Приморско и Китен

22,27 млн. лв. ще бъдат инвестирани в проекта за реконструкцията и модернизацията на пречиствателната станция, обслужваща Приморско и Китен. Това написа министър-председателят Бойко Борисов в официалния си профил във "Фейсбук".


"С проекта за реконструкцията и модернизацията на пречиствателната станция, обслужваща Приморско и Китен, ще бъде увеличен капацитетът на съоръжението, въведено в експлоатация преди 37 г. Общо 22,27 млн. лв. ще бъдат инвестирани, от които 17 млн. лв. е безвъзмездно финансиране", съобщава още премиерът в оставка.

Премиерът в оставка Бойко Борисов е на посещение в Айтос, където заедно с министърът на околната среда и водите в оставка Ивелина Василева ще присъстват на подписването на договор за изграждане на водните цикли на Приморско и Айтос. След церемония в 11.30 часа премиерът в оставка Борисов ще инспектира процесът по саниране на многофамилни жилищни сгради в града. В инспекцията ще участват кметът на Айтос Васил Едрев , министърът на околната среда и водите в оставка Ивелина Василева и кметът на Бургас Димитър Николов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар