петък, 18 януари 2019 г.

Приморско е община на 2018 г. за морски туризъм

Община Приморско спечели най-престижния приз за „Община на 2018 г. за морски туризъм“ от номинациите на Министерството на туризма.
В тази категория мериха сили Община Варна, Община Каварна и Община Балчик. Приморско се отчете с най-голяма подкрепа от гласувалите на тези номинации – 60.83%

Екипът на Приморско 24 благодари на всички за подкрепата, тъй като единствено ние представихме информация за номинациите на 5 езика: български, английски, руски, чешки и словашки. Отчетена е голяма подкрепа от гостите на нашето градче.

Освен тази категория Приморско печели и номинация в раздел Иновация за 2018 г. с 3D добавена реалност на Тракийско светилище Бегликташ – дело нa Димитър Игнатов (основател на проекта Iwalk). В тази категория мериха сили цели 13 проекта.

Туристическо събитие за 2018 г. печели познатия на всички Ултра крос триатлон Лъвско сърце – провеждан вече 2 поредни годинии в Приморско. Събитието е едно от най-бързо развиващите се с изключително много състезатели, последователи и фенове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар