сряда, 16 август 2023 г.

Горещи подробности за боя мужду съпругата и любовницата на Здравко Василев

След като Бигбрадърът Здравко Василев оповести в специален пост в социалната мрежа,


че крайбрежната алея на Приморско вече официално има ново име „Kurvenstrasse”, тази сутрин сводката на ОДМВР-Бургас внесе допълнения в пикантната новина.

Става дума за инцидент от 13 август, обстоятелствата по който и до ден-днешен не са изяснени. В крайна сметка се разбира, че посреднощ е имало сериозен сблъсък между две жени, за които жълтите хроники тези дни разказаха достатъчно пикантни подробности. Става дума за съпругата на бигбрадъра – Христна и за любовницата му – словашката Божена, които са се били и блъскали в тъмното, вероятно с предварително уточнена среща за „дуел“ на коя от двете принадлежи великият Дон Жуан.

Здравко Василев не отрича да е имал чувства към чужденката, работеща в Приморско като туристически агент, но в крайна сметка е решил да остане при семейството си и дори бил поискал извинение от съпругата. С това обаче на практика не се слага точка на авантюрата му и тя преминава в следващата фаза – екстравербално изясняване на чувства между двете жени, в смисъл коя от двете той обича повече.

В разговор с дежурния редактор на Флагман.бг снощи Брадъра твърди, че категорично не е имало бой между двете жени за сърцето му, че Христина била задържана неправомерно за 24 часа, а пък Божена така и не е приложила медицинско свидетелство за нанесените й телесни повреди. МВР обаче днес уточнява следното:

Преписката е образувана по 2 члена от НК – по чл. 216, ал. 1 – за унищожаване и повреждане на чужда вещ; и по чл. 131, ал. 1, т.12 – за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. Разследването е срещу Христина Василева. Сигналът за случилото се е подаден в 3 ч. след полунощ на 13 август в РУ-Приморско. Божена описва в сигнала, че час по-рано – в 2 ч. посреднощ, седяла на пейка на градската крайбрежна алея, когато към нея се приближила позната жена. Става дума за пренебрегнатата съпруга, която, хващайки я за косата, е започнала и да ругае. Словашката гражданка опитала да се обади на тел. 112, но Христина взела мобилния й телефон и го хвърлила в морето, изхвърлила и електронната й цигара. В резултат на полицейските действия 45-годишната Христина Василева е задържана за срок до 24 часа, за да се изяснят детайлите. Христина обаче отрича да е извършила всичко това.

Случаят не е приключен. Няма свидетели, тъй като екшънът е в необичан час от денонощието.

Няма коментари:

Публикуване на коментар