понеделник, 11 декември 2017 г.

След смъртта на Евелин: Протест при входа на Приморско

След трагичния инцидент с 16-годишния ученик, който загина в района на кръстовището за село Атия, жителите на Приморско и Царево също настояха за промени в движението при мястото, където преди седмица загина 33-годишния велосипедист Евелин Дуков. Днес стотина души се събраха на протест и блокираха за кратко движението до входа на Приморско.

„Крайно време е да се вземат адекватни мерки за обезопасяване на пътищата. Искаме тук да бъде изградено кръгово. Положението става нетърпимо, особено през лятото, когато трафикът е в пъти по-интензивен“, заявиха жителите на морските градове. Евелин беше пометен от 59-годишния Владимир Колев, който е бил пиян зад волана. Веднага след инцидента шофьорът напуснал местопроизшествието и се укрил.

Пострадалият мъж беше откаран в тежко състоянието в бургаската болница, където по-късно почина. И към момента Колев е в ареста. 

Днес, близки на семейството му отново настояха случаят да се разглежда като тежко престъпление. „Беше опитен велосипедист. Станахме свидетели на целия този ужас. Правеше всичко за семейството си. В един момент обаче този човек, пиян сложи край на живота му“, коментираха

Няма коментари:

Публикуване на коментар