понеделник, 13 август 2018 г.

Продават станцията на БДЖ в Приморско


Станцията на БДЖ, която се намира на идеално място в Приморско ще бъде продадена още тази есен, научи сайтът на Приморско.
Почивната база се състои от два големи блока и ресторант със стол.


През последните години имаше доста оплаквания от липсата на всякаква хигиена в станцията, наличието на солидно количество хлебарки и бръмбари по стаите, както и от малкото и некачествена храна, която се дава на почиващите.

Станцията на БДЖ в Приморско всяка година е на печалба около 30 000 лева, но и това не спира нейната продажба. 

Теренът на който се продава почивната база и този около нея са идеални за голям хотел. Възниква въпроса дали през последните години станцията не е била умишлено занемарена с цел бъдеща продажба и прибиране на съотвентата комисионна под масата. 

2 коментара:

  1. Е много ясно, чу всичко е умишлено. Разпродадоха всички бази тези мръсни изроди. Съкратиха безброй хора и пак няма оправия. Всичко се даде на тепсия на частниците. Как така железницата е на минус а частника е на печалба? Това се получава, защото определени хора си пълнят джобовете от далавери за сметка на обикновенните служители.

    ОтговорИзтриване
  2. Много жалко. Остана едно нищо. Къде да отдеш? Особено, когато те считат за външен на БДЖ, а когато свършат парите по картата си железничар.

    ОтговорИзтриване