събота, 26 август 2023 г.

Какво се е случило с мъртвата учителка намерена край Приморско?

Трябвало да бъде с приятели в Несебър, но неясно как се е озовала на улица край Северния плаж на Приморско

Случаят с мъртвата учителка от Пазарджик, която бе намерена заключена в собствената си кола след тридневно издирване, вероятно ще приключи като нещастен. На този етап не се откриват следи от насилие. Тази сутрин репортер на Флагман.бг пристигна в Приморско, за да проведем собствено разследване на съмненията, че върху момичето може да е приложено насилие.

32-годишната Адриана Стойнова бе намерена в сряда около 22,30 часа край Северния плаж на Приморско, след като е била обявена за издирване от нейната майка на 21 август, понеделник.
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Секс оргия стои в основата на съртта на красивата учителка в Приморско?

Намерената мъртва учителка била на дискотека

Възрастната жена отишла в ОДМВР-Пазарджик лично в понеделник сутринта и съобщила, че телефонът на дъщеря й цяла нощ е давал свободно. Майката казала, че дъщеря й би трябвало да се намира в Несебър, закъдето е заминала заедно с приятели. Адриана се е придвижвала още от Пазарджик до морето със собственото си Рено Каптюр.

Според разследването на Флагман.бг обаче, от вчера се вижда, че жената е качила своя снимка по бански от Южния плаж на Приморско на 20 август, неделя. Издирването на учителката, която е живеела и работела в Пловдив, е започнало веднага след предаването на данните в ОДМВР-Бургас. Новото бяло Рено е било издирвано на територията на Слънчев бряг и Несебър до вторник вечерта, когато телефонът напълно замлъква. Едва тогава полицаите са се прехвърлили и в Приморско.
 
ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Скритите тайни за починалата учителка в Приморско, замесена ли е полицията?

Автомобилът е намерен от полицията на ул. „Лагуна“ срещу хотел „Жерави“, на първа линия на Северния плаж. Въпреки че тялото е престояло повече от три денонощия в заключения автомобил при изключително високи температури, още при първоначалния оглед е било ясно, че следи от насилие няма. Младата жена е лежала на задната седалка със същия бански костюм, с който е била на Южния плаж същия ден. Много е вероятно момичето в неделя следобед да е смятало да поеме към Несебър, където е била компанията й, но уморена от високите температури на пясъка да е полегнала на задната седалка. Не може да се установи дали е получила инфаркт, или инсулт, заради напредналото разлагане. Хистологичните проби ще покажат дали е имала наркотик или алкохол в кръвта.
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Секс оргия стои в основата на съртта на красивата учителка в Приморско?

Намерената мъртва учителка била на дискотека


При огледа на автомобила от репортер на Флагман.бг тази сутрин, се вижда, че купето е абсолютно чисто, разместени са само предните две седалки напред, за да бъде извадено тялото. Вътрешността на колата е непокътната. Реното е било заключено, вероятно това е станало автоматично, минути след като Адриана е влязла вътре. Непокътнати са личните й вещи и телефонът. Вижда се, че криминалистите са извършили задълбочен анализ за наличие на следи от чуждо присъствие по задната седалка и облегалките. Със специфичния черен прах са посипани и двете задни врати. Вече е установено, че друг човек в автомобила не е имало. Близките и приятелите на Адриана твърдят, че била изключително възпитан, образован и внимателен човек. Те изключват възможността да е употребила дрога.

Без данни за насилие приключва и друго разследване – на удавника от Ахтопол, който онзи ден бе докаран в моргата на Бургас с буквално размазана глава и множество външни наранявания. Имаше съмнения, че младият мъж, който е работел в хотел в Ахтопол, първо е убит, а после хвърлен във водата.
 
ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар