неделя, 27 август 2023 г.

Намерената мъртва учителка била на дискотека

Красивата учителка от Пловдив не е била убита. Засега това сочат данните след аутопсията на 33-годишната Адриана Стойнова.

"Няма травматични увреждания, няма данни за насилие. Докарана бе в трупно разложение и сме назначили всички необходими проби. Като излязат, ще стане ясна причината за смъртта. Може да е топлинен удар, може да е всичко. Следи от насилие обаче няма".

Това каза пред "Труд news" съдебната лекарка д-р Галина Милева.

Според криминалисти допълнителните резултати от взетите от тялото проби ще докажат и дали не е приела наркотици, макар че това е малко вероятно. Преди да бъде открита, е била на дискотека.

Още в неделя, на 20 август, Адриана трябвало да бъде с приятели в Несебър, но мистериозно се е озовала на улица край Северния плаж на Приморско. На 21 август майка й подала сигнал, че дъщеря и не отговаря на обажданията и не е ясно къде е. Възрастната жена потърсила помощ в ОДМВР - Пазарджик, откъдето е родом Адриана. За морето тръгнала, шофирайки личното си "Рено Каптюр".

Адриана Стойнова бе намерена в сряда около 22,30 часа край Северния плаж на Приморско. Тя била мъртва, в личния си автомобил, заключен отвътре. Возилото било паркирано пред хотел "Жерави".

Няма коментари:

Публикуване на коментар