понеделник, 17 август 2015 г.

СКАНДАЛНО: Приморско – раят на малолетната проституция

В последно време най-обсъжданият морски курорт в България определено е Слънчев бряг. Мненията са в двете крайности. Според едни това е „най-якото място на света“, където „купонът е брутален“. Другите естествено осъждат изключителната простотия, която се излива в едно от най-спокойните местенца по Черноморието ни… поне до преди 10-тина години. Алкохол, наркотици, секс и т.н. – това е столицата на разврата в България.


"Студентски град" на морето!

И някак си в сянката на „Слънчака“ остава едно също толкова приятно градче (поне в миналото) – Приморско!

„Няма вече Слънчев бряг, всички са тук“, надъхват диджеите в местните дискотеки.

И са прави… всички са в Приморско. Само че всички под 18 години…

Историята е следната: нощен клуб на плажа в града раздава по една безплатна бутилка уиски за първото момиче, което се пусне без горнище по водната пързалка в заведението. Условието е това да се случи след 3:15 ч.

Всяка вечер героините на тази викторина са различни, но и еднакви… поне в действията и глупостта си. Обикновено се пускат, прикрили гърдите си с ръце, взимат шишето и „кротко“ го изпиват с компанията. Една вечер обаче нещата преминават границите на този крайно неадекватен "обичай."

Около 16-годишна госпожица „печели“ наградата си. И вместо да се скрие в някой ъгъл на дискотеката, тя гордо отваря уискито, застава на мини сцена до диджея и започва да танцува, наливайки се с алкохол. Гола…

Драги читатели, това далеч не е единствената подобна история от Приморско. Те са безкрайно много… Картинките с надрусани, пиещи и пушещи ДЕЦА в градинката до общината в града са нещо нормално. Честно срещано по-скоро…

На никого ли не му прави впечатление това? Как така няма кой да забележи, че докато друга от дискотеките в Приморско празнува 17-ти рожден ден, средната възраст на „посетителите“ й е около 15… И то, защото охраните са 30-годишни бабанки!

Как и защо се случва всичко това? Къде са родителите и властите. Защо никой не взима мерки и защо Приморско вече е „ученическия град на проституцията  в България“? Не платената проституция, МОРАЛНАТА…!

no-comment.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар