неделя, 22 август 2021 г.

Фолкаджийка пее по голо дупе

По голо дупе се появи на участие фолкаджийка! Малката, която е от новото поколение звезди в чалгата, определено знае как да привлича вниманието на феновете.

Тя цъфна на сцената на заведение в Слънчев бряг с облекло, което повече откриваше, отколкото да скрива задните й части. Скандалната визия е нещо нормално за Ваня, както е истинското име на певицата, която почти няма клип без голотии. Откакто си сложи силикон, напористата девойка от Ямбол с повод и без повод си показва напращелия бюст във видеоклиповете. Сега вирна и дупе!

Но голата изява на участие е нещо ново, което определено се понрави на почерпените посетители в нощното заведение. Но има и такива, които се възмущават, че Малката е майка на син и се държи толкова своеволно.

На сцената певицата беше заедно с колегата си Денис Теофиков, който се правеше, че не забелязва голата си колежка и не говореше за “слона в стаята”. Но чалга любители не пропуснаха да запаметят този момент с камерите на мобилните си телефони.

“Не съм против пластичните операции, ако не са прекалено. Бих си сложила силикон в гърдите, въпреки че преди не исках. След като родих, нещата се промениха и искам силикон за повече самочувствие. Не търся обаче големи количества. Визията и гласът в нашия бранш са важни поравно. Тези, които залагат на повече визия, може би нямат достатъчно глас. Слава Богу, имам глас, така че нямам такива проблеми”, заяви пред “България Днес” Малката, преди да си уголеми значително бюста и да се превърне в магнит за мъжете.

“Мъжете се увеличиха. Пишат постоянно и ми свалят звезди. Свалките им обаче са предимно клиширани. Не са ми много интересни. Като цяло има мъже, които знаят как да започнат разговор с една жена и да я накарат да се почувства желана. Но има и такива, които не могат. Това е истината. Доста трудно някой би успял да ме заинтригува. Повечето, които ми пишат, си приличат в подхода, който избират към мен”, каза още изпълнителката, която напоследък прави шеметна кариера в “Пайнер”.

По отношение на голотата Малката се доближава до Теди Александрова, която няма нищо против да се появява на концерти по долни гащи. ДесиСлава и Камелия са стигали дори и по-далеч, като под роклите са били без бельо и това също не е останало незабелязано от феновете им.

Няма коментари:

Публикуване на коментар