събота, 20 август 2022 г.

Коцето обвинен в изнасилване след участие в Приморско

Фолкпевицът Константин загази сериозно в Слънчев бряг, след като непълнолетно момиче подаде жалба в полицията срещу него за сексуално насилие.

Всички хонорари, които разюзданият по природа певец ще спечели това лято от участия по чалготеки, може да не му стигнат, за да се измъкне от разследващи и прокурори, след като от 2 денонощия насам никак не му върви, пише „Флагман“.

Вчера около обед в РУ-Несебър е била подадена жалба от 17-годишно момиче, което твърди, че Коцето е извършил с нея насилствени сексуални действия в стая в хотела, която той традиционно наема всяко лято в близост до ресторант Джани в Слънчев бряг.

Непълнолетната хубавелка се завъртяла това лято около Коцето и от известно време се движела навсякъде с него. В четвъртък през нощта Коцето имал участие в Приморско, откъдето се прибрал около 5 ч. на разсъмване. Шофьорът му Вили паркирал майбаха пред хотела.

Непълнолетната е била с Коцето и доброволно е влязла в стаята му, съобщава източник на Флагман. Какво се е случило вътре и защо след това момичето е подало жалбата – остава неясно, но за нетърпимото поведение на певеца жълтите издания през годините са изписали цели романи, разказани както от първата му голяма любов Райна, така и от съпругата му Надежда, с която той има брак от 12 години и две деца.

Друг източник от полицията твърди, че днес главоболията на Коцето са продължили, след като майбахът е бил засечен от полиция и шофьорът му е отведен след положителна проба за употреба на кокаин, взета му е и кръвна проба.

На разпит е извикан обвиненият в изнасилване популярният чалгаджия. Но дали ще се докаже и по какъв начин, че е посегнал на непълнолетната девойка – предстои да се разбере. Жалбата й е факт и работата на полицията по нея също.

Няма коментари:

Публикуване на коментар