четвъртък, 31 август 2023 г.

Красивата учителка изпила най-малко бутилка водка преди да почине

Красивата учителка Адриана е получила топлинен удар, но преди да издъхне, изпила бутилка водка, а цяла нощ преди това скитала из баровете.

Топлинен удар в комбинация със силна дехидратация, вследствие на употреба на сериозно количество алкохол, най-вероятно са причина за смъртта на 33-годишната учителка Адриана от Пазадржик. Припомняме, че тя бе открита мъртва в Приморско миналата седмица в собствения й автомобил. Първоначално се смяташе, че младата жена е била убита.

Оказва се обаче, че Адриана е издъхнала заради огромното количество поет алкохол, който се оказал фатален в големите жеги. По неофициална информация, тя е изпила поне бутилка твърд алкохол. Приятелите й признават, че в последния ден се наливала с водка.
 
ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Секс оргия стои в основата на смъртта на красивата учителка в Приморско?

Алкохолната интоксикация на организма са предизвикали топлинен удар – това е предварителното заключение на съдебните медици, които след аутопсията на жената са взели хистологични и кръвни проби. Чрез хистологичните ще трябва да се установи конкретната причина за смъртта, а кръвните дадоха отговор за наличието на алкохол в кръвта на жената. Възможно е, когато пробите излязат, да бъдат открити и следи от наркотици. Семейството й е убедено, че тя не е взимала дрога.

Разследващи са категорични, че по тялото не са открити никакви следи от насилие и учителката не е била убита, каквито слухове тръгнаха веднага след като трупа й бе намерен в колата.

Трупът на учителката е открит на 23 август в собствения й автомобил, паркиран на ул.“Лагуна“, близо до Северния плаж в Приморско. Колата била заключена, тялото силно разложено, което предполага, че е стояло в колата 3-4 дни, преди да бъде открито. Тези августовски дни бяха изключително горещи.

Красивата учителка започва да се издирва след сигнал в полицията от нейната майка. Жената обяснила, че дъщеря й, която тръгнала на почивка в Несебър, не си вдига телефона и е в неизвестност. Телефонът й давал непрекъснато „свободно“, а в един момент бил изключен – вероятно батерията се е изтощила. Телефонът е открит в чантата на младата жена, заедно с дребна сума пари и други лични вещи.

Адриана е открита по бански в колата си. Има данни, че същата сутрин е била на плаж, както и че преди да издъхне, е изпила не малко количество алкохол – над бутилка водка. Вечерта преди да почине, до късно през нощта била из нощните заведения. Дремнала 2-3 часа, след което директно отишла на плажа, където продължила да пие. Явно след това, в нетрезво състояние, е легнала да поспи в колата си, но не е включила климатик и е издъхнала от топлинен удар, смятат криминалисти.
 

ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар