петък, 1 септември 2023 г.

Приморско или българския Туин Пийкс

Приморско е в плен на мистериозната смърт на 33-годишна учителка. До момента е ясно, че няма следи от насилие и жената е употребила значително количество алкохол преди да издъхне в затворената си кола на 40 градуса външна температура.

Красивата учителка Адриана е открита по бански на задната седалка в колата си от местната полиция на 23-ти август. Този сюжет напомня много на сериала Туин Пийкс. В първия епизод полицията в Туин Пийкс, среден по големина град в далечния северозапад на Съединените щати, е повикана на местопрестъпление. На брега на езеро е открит труп, завит в найлонов чувал. Никой не подозира, че случилото се ще разтърси целия град. Сега в Приморско ситуацията е същата, а в град като Туин Пийкс никой не е невинен.

Въпреки официалните изявления, че няма данни за насилствена смърт, то до момента въпросите са значително повече от отговорите. Никой не си почива в колата на температура от 40 градуса на сянка, ако е дошъл на море от друг град и се е регистрирал в хотел.
Вътре в автомобила жегата е поне 50 градуса. Това навежда на мисълта, че може някой е помогнал на учителката да почине.  

Защо е решила да си почива на задната седалка при затворени врати в пълна жега, а не на Северния плаж в Приморско, където е била? Остава мистерия, защо не се е излежавала на плажната ивица или до климатика в хотелската си стая.

Има и още една загадка при положение, че телефонът й е бил в колата, можеха да я намерят за минута. Само трябваше да се логнат в нейния акаунт в Гугъл и да видят координатите на телефона й, но това не е била направено.

Поне до момента няма официално изявление, дали 33-годишната учителка е била посещавана в хотелската си стая, каквато информация се появи първоначално. 

ВСИЧКО ПО ТЕМАТА:

Младата учителка починала в Приморско е била пияна

Скритите тайни за починалата учителка в Приморско, замесена ли е полицията?

Секс оргия стои в основата на смъртта на красивата учителка в Приморско?

Намерената мъртва учителка била на дискотека

Какво се е случило с мъртвата учителка намерена край Приморско? 

След сигналът на майка полицията е започнала да търси нея и колата и в друг град, като през цялото време телефонът и давал свободно. Полицията е звъняла, близките също са звънели. Чак като се изтощила батерията на телефона и е спрял да работи някакви случайни охранители са я видели починала в колата и са извикали полицията.

Остава в тайна, защо полицията не се е свързала веднага с мобилния оператор на момичето, за да установят с точност до няколко десетки метра къде се намира телефона на изчезналото момиче
.
 
ПОДКРЕПЕТЕ ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КАТО ОТДЕЛИТЕ СИМВОЛИЧНА СУМА НА МЕСЕЦ. ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВИДЕА И ИНТЕРВЮТА ЗА ВАС. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА! 

Become a Patron!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТЕЛЕГРАМ

https://t.me/+6iCMU2KncoJmOGFk 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

ВСИЧКО ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЧЕТЕТЕ ТУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар